Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? include_once() függvényben (/home/juhasz/domains/fotography.hu/public_html/includes/bootstrap.inc 1374 sor).

Auksz Éva portfólió galmourBalett Halászbástya galmourBalett kreativitás virágBogi szinkronúszás portréKreatív portréVE Portré glamourTűz balett tűztánc portfólióDurk Móni balett táncEsküvői fotó portréBalerina HalászbástyaHéBé virágkarnevál balettVizibalett szinkronúszás portfólióVirág balett táncfotó portfólióKastély balett portfólió galmour kiállításBalett tánc portfólióVÉ portré galmourDurkó Móni galmourFelméri Lili portfólióbalett portfólió virágkarneválBalett Halászbástya galmourBalett táncfotó portfólió glamourSzinkronúszás galmourportfólió balett modern tánc dance  glamourbalett portfólió modern tánc shilouette dancersglamour portfólió balett portréBalett portfólió glamour

Portfólió fotózás alkalmával 150-200 akár 300 felvételt is készítek, és ezekből nagyon szigorú közös válogatással kiválasztjuk a legjobbakat. Végül kb. 20-30 db felvétel marad, ez lesz a portfólió alapja. 

Ezek kerülnek professzionális feldolgozásra, retusra és ekkor nyerik el végső formájukat legyen az portfólió vagy portré. Felvételenként 60-90-120 perc utómunkálatot jelent, ezért is szükséges a szigorú válogatás , hogy csak a legjobb képek kerüljenek feldolgozásra!

Portfólió, portré, művészi portré ezt már sokat olvastuk, láttuk, de valójában hány maradandó szép portré az, amire emlékezünk? Az a jó portfólió ami évekig ott van a falon vagy az albumokban és szeretettel nézegetjük. 

Csak retusált és esztétikailag, technikailag kifogástalan képet adok át, mert ebből lesz a  jó portfólió

A portfólió fotózás nagyfelbontású digitális fényképezőgéppel készül, így a képekről akár méteres nagyítás is készíthető. Azonban minden képanyag más, ezért előre nem lehet pontos árat  mondani. Portfólió fotózásban az a szép, hogy a modell minél ideálisabb bemutatása a cél. Reklámnál ez a legtöbb esetben nem elsődleges szempont. A portfólió és a portré a legideálisabb világításban készül azaz jó fényben tünteti fel a modellt. 

A jó portfólió több mint egy arckép, a karaktert, egyéniséget  bemutató művészi portrfólió bárkiröl készülhet. Mindenkinek kell, hogy legyen pár jó portré képe portfólió fotója,  amit szeretteinek adhat. A portfólió  ugyan rólunk készül,de nem nekünk, hanem családunknak barátainknak vagy akár egy állásinterjúhoz. Az igazi portfólió divatos de időtálló, nem csak a külsőnket mutatja be, hanem az egyéniségünket is. A portré, művészi portré, portfólió fotózás szép, de nehéz felada, ha maradandót akarunk alkotni. A jó portfólió albumban, naptáron, poszteren vagy még sok formában igazán szép ajándék lehet.