Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? include_once() függvényben (/home/juhasz/domains/fotography.hu/public_html/includes/bootstrap.inc 1374 sor).

Tóth Auguszta érdemes művészTóth Auguszta érdemes művészTóth Auguszta érdemes művészMűvészi portré Miskolci Szimfónikus ZenekarMűvészi portré nemzeti balett Felmréi LiliMűvészi portré portfólióMűvészi portré Titanilla HalászbástyaMűvészi portrék zsánerfotó MiskolcMűvészi portré portfólióMűvészi portré portfólió galmourMűvészi portrékMűvészi portré STMűvészi portré Állami OperaházMűvészi portréMűvészi portré esküvői smink fotósMűvészi portré esküvőMűvészi portré Tóth AugusztaÁllami operaház plakát portfólióopera plakát portfólió opera portré portfólió plakát

A jó portré több mint egy arckép, a karaktert, egyéniséget  bemutató művészi portré nem csak művészekröl készülhet. 

Mindenkinek kell, hogy legyen pár jó portré képe életében, amit szeretteinek adhat. A művészi portré ugyan rólunk készül, de nem nekünk, hanem családunknak, barátainknak vagy akár egy állásinterjúhoz.

Az igazi portré nem csak az arcunkat mutatja, hanem a lelkünkbe lát. Művészi potré a lélek tükre, ezért fontos, az oldott jó hangulat megteremtése.

Az a jó portré, ami évekig ott van a falon vagy az albumokban és szeretettel nézegetjük azt. 

A portré fotózás valójában nagy kihívás, a művészi portré maradandó és generációkon át gyönyörködtet. Igazi próbája az idő. A jó portré a fotográfiában, mint ahogy a festészetben is kortalan,  és a divat változása sem koptatja fényét. A művészi portré nem követi a napi divatot és főleg nem giccses.

A jó portré fotós alázatos a modellel. A művészi portré a legideálisabb világításban, azaz jó fényben tünteti fel a modelt. A fotózás alkalmával 15-20 de akár 30 felvétel is készül az ideális portré érdekében, és az kerül retusra. Látni és láttatni a jó fotós feladata és sikere az elégedettség. 

Portré, portfólió, művészi portré - ezeket a szavakat már sokat olvastuk, jópár portrét láthattunk is, de valójában hány maradandó szép portré az, amire emlékezünk? Ma hatalmas a képáradat , de sokszor csak a meghökkentés, a figyelemfelkeltés a cél. A jó portré és különösen a művészi portré ritkaság. A portré festészet nagyjai olyan alkotásokkal örvendeztettek meg, ami követendő példával áll a mai portré fotósok előtt is. Szerencsére a művészi portré  ma már reális igény. A fotográfia kezdetekor a portréfestők voltak az első portré fotósok, szerencsére, mert így igényes portrék, művészportrék  készültek a műtermet és a fényt jól ismerő mesterektöl. 

Ma sok új lehetőséget ad a digitális technika, de ez nem pótolja az alkotó felkészültségét tudását mert a fény és az ember az változatlan, ezért a jó portré, portfólió időtálló. Nem meghökkenteni kell az embereket, hanem valódi értéket adni, akár egy szép portré képet, ami valódi tetszést arat. 

Portré, művészi portré, portfólió fotózás szép, de nehéz feladat, ha valóban maradandót akarunk alkotni.